Wij nemen alle zorgen uit handen

Zoekt u een betrouwbaar kantoor voor uw salarisadministratie in Eindhoven? Ook daarmee helpt Van Eert Accountants & Adviseurs u vooruit.

Salarisadministratie

Zoekt u een betrouwbaar kantoor voor uw salarisadministratie in Eindhoven? Ook daarmee helpt BGH/Van Eert Accountants & Adviseurs u vooruit. Met een volledig digitaal salarisadministratiesysteem zorgen we voor een snelle, efficiënte en foutloze productie van loonspecificaties. Tegen een absoluut concurrerende prijs. Het enige wat u hoeft te doen, is maandelijks uw gegevens aanleveren en enkele dagen later heeft u uw loonstroken in huis.

Loonstroken en méér

Onze dienstverlening gaat verder dan de productie van loonstroken. We zijn er ook om u te begeleiden in de zorg voor het belangrijkste kapitaal van uw onderneming: uw medewerkers. Met een compleet pakket aan diensten op het gebied van salaris en personeel, exact toegesneden op uw organisatie.

Fiscaal, sociaal en juridisch advies

Bij het voeren van uw salarisadministratie moet ook rekening worden gehouden met fiscale, sociale en juridische aspecten. Zoals ook met de toekomstige ontwikkeling van uw organisatie. Misschien breidt u uit, mogelijk neemt het aantal medewerkers af. Wellicht voorziet u een toename van externe medewerkers. BGH/Van Eert Accountants & Adviseurs ontzorgt en adviseert u over de volle breedte van dit complexe terrein. Zodat u zich volledig kunt focussen op uw core business.

Altijd en overal inzicht

Wij werken voor u met Loket.nl. Dat pakket geeft u 24/7 toegang tot de salaris- en personeelsadministratie en tot alle arbeidsvoorwaarden. U beschikt dus altijd en overal over de meest actuele stuurinformatie, zoals salarisontwikkeling, leeftijdsopbouw van het personeelsbestand, loonkosten, ziekteverzuim en verlof- en opleidingenadministratie. Vanuit de online applicatie kunnen tijdig loonadviezen worden gegeven en u heeft te allen tijde toegang tot een digitaal dossier waarin u alle gegevens makkelijk terugvindt.

Scherpe tarieven

Het tarief dat u betaalt voor onze online salarisadministratie is afhankelijk van het aantal medewerkers. Om u een indicatie te geven:

10 werknemers vanaf € 75 per maand
20 medewerkers vanaf € 125 per maand
30 medewerkers vanaf € 175 per maand

Voor slechts € 11 per jaar per werknemer kunt u gebruikmaken van onze salaris-app voor de smartphone.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.