Financieel advies

Of u nu onderneemt, spaart, belegt of het familievermogen beheert … Het leven is een aaneenschakelijking van veranderingen en dat brengt altijd risico's met zich mee. Sommige van die risico's bent u het beste bereid zelf te dragen. Maar tegen andere kunt u zich maar beter verzekeren. Per slot van rekening wilt u niet dat de continuïteit van uw onderneming in gevaar komt. De financiële positie van uw medewerkers van uw gezin. Van het familievermogen.

Financieel advies van een financieel planner

Een financiële planner helpt u bij het schatten en te intense. Hij zoekt uit welke financiële producten het beste bij uw onderneming of bij uw situatie passagiers. Maar kan u ook alles vertellen over uw zakelijke en/of privé vermogen veilig te stellen en te doen uitbreiding, onder de algemene fiscale omstandigheden.

Uw persoonlijke adviseur

Zoekt u een betrouwbare financieel adviseur in Eindhoven? Kies dan voor een kantoor waar u zich echt thuis voelt. Voor een relatie, met wie u in alle openheid uw financiële situatie kunt bespreken persoonlijke, zowel zakelijk als privé. Welkom bij Van Eert Accountants & Adviseurs.