Wij nemen alle zorgen uit handen

Voordelen van salarisadministratie uitbesteden

Concentreren op de corebusiness is een belangrijke trend waar veel ondernemingen zich in deze tijd op richten. Is deze concurrerende tijd is dat ook een zeer verstandig doel. De salarisadministratie is dan ook één van de zaken  die vaak als eerste wordt uitbesteed. Maar houdt dit precies in en wat zijn de voordelen van salarisadministratie uitbesteden.

Wat houdt salarisadministratie uitbesteden in

Salarisadministratie uitbesteden houdt in dat enkel de administratieve werkzaamheden worden uitbesteed. Dit is bijvoorbeeld het opstellen van loonstroken en uitbetaling van salarissen. Hiermee wordt u een administratieve last ontnomen en heeft u meer tijd om andere werkzaamheden uit te voeren. Dit is niet te verwarren met payroll want dan wordt een ander bedrijf de juridische werkgever van uw medewerkers. 

Voordelen van Salarisadministratie uitbesteden

  • Beperken tot corebusiness
  • Geen complexe administratieve werkzaamheden
  • Adequaat kunnen reageren op de laatste regelgeving

Van Eert is gespecialiseerd in salarisadministratie en heeft een zeer aantrekkelijk pakket waarvan u gebruik kunt maken. U kunt zelf selecteren welke onderdelen u wilt uitbesteden en welke niet. Zo krijgt u dus altijd een pakket dat aansluit op uw wensen. We gaan vrijblijvend het gesprek aan met u om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen wanneer u nog zit met vragen over salarisadministratie. 


Heeft u een vraag?

Waarom Van Eert Accountants & Adviseurs?

  24/7 inzicht in de gegevens
  Alles eenvoudig online bijhouden
  Wij gaan vrijblijvend het gesprek aan
 
  • Erik van de Sande, Adviseur Accountancy  

    'Ondernemen is: Geen nine to five, maar 24/7, 365 dagen'

    Erik van de Sande, Adviseur Accountancy