Al meer dan 30 jaar in de markt!

Accountantskantoor Eindhoven

Van Eert Accountants & Adviseurs is een accountantsorganisatie in Eindhoven die zich hoofdzakelijk richt op het MKB.  U kunt bij ons terecht voor een grote diversiteit van accountants- en belastingadvieswerkzaamheden. Ook zijn wij specialist op gebied van salarisadministratie en boekhouden. Vanuit ons milieuvriendelijke kantoor in Eindhoven, waar ongeveer 12 personen werkzaam zijn, behartigen wij al meer dan 30 jaar de belangen van een groot aantal ondernemers en ondernemingen in Nederland.

Continu proces van kwaliteitsverbetering

Wij streven er dagelijks naar om de kwaliteit van onze dienstverlening verder te verbeteren. Hiertoe zullen wij het niet nalaten om, daar waar onze kennis tekort schiet, externe deskundigen in te schakelen wanneer dit in uw belang is. Ons accountantskantoor Eindhoven heeft zich omringt met een keur van specialisten.

Digitalisering

Door onze zeer hoge graad van automatisering, of beter digitalisering, zijn wij in staat om u bijzonder snel van dienst te zijn wat betreft rapportages, aangiftes, administraties, et cetera. Wij beschikken over webportals zodat u via uw digitale media met ons kan communiceren. Dit voorkomt veel papierwerk en oponthoud. U kunt diverse documenten goedkeuren via onze webportal waarna direct digitaal gecommuniceerd wordt met de belastingdienst, de Kamer van Koophandel en de banken. Vanwege de aaneenschakeling van softwarepakketten kunnen wij voor u veel tijd besparen. Dit levert u veel tijdswinst op. Zo kunt u via uw webportal gebruik maken van liquiditeitsprognosetools en kan u uw periodieke rapportages doornemen.

Een persoonlijke invalshoek

Wij vinden het belangrijk om op een professionele en persoonlijke manier met u samen te werken. De persoonlijke invalshoek die ons accountantskantoor zo typeert, combineren wij natuurlijk met een hoog vaktechnisch kwaliteitsniveau dat u van een registeraccountant mag verwachten. Als accountantskantoor Eindhoven vinden wij het belangrijk om voor elkaar klaar te staan, conform couleur locale.

Uw accountantskantoor Eindhoven

Op zoek naar een accountantskantoor in Eindhoven? Dan staat Van Eert Accountants & Adviseurs voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor bedrijfsadvies, belastingadvies, salarisadministratie, liquiditeitsprognoses en de wettelijke controle. Neemt u gerust eens een kijkje op deze pagina’s om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen en schroom niet om contact met ons op te nemen.

 


Vrijblijvend contact opnemen

Waarom Van Eert Accountants & Adviseurs?

  Al meer dan 30 jaar ervaring in de markt
  Persoonlijke invalshoek
  Hoog vaktechnisch kwaliteitsniveau  

Interesse? Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakinggesprek met u in om de mogelijkheden te verkennen. 


Vrijblijvend contact opnemen
  • drs. W.A.K.H.F. van der Pol RA  

    Ondernemen is:  Eerst denken dan doen, maar soms simpelweg risico’s nemen’

    drs. W.A.K.H.F. van der Pol RA