Besparen zonder discussies met de belastingdienst

Belastingadvies Eindhoven

U leest het goed. Wij zorgen ervoor dat u niet téveel belasting betaalt enerzijds, maar dat u aan de andere kant geen discussies krijgt met de fiscus. De ervaring leert dat complexe fiscale adviezen niet lonend zijn. De belastingadviseur is veelal de winnaar. Immers de advieskosten, de kosten van het begeleiden van een belastingcontrole en de veelal tijdelijke fiscale bate is vaak negatief voor u als ondernemer. Hierbij is niet meegerekend de zorgen die u daarover heeft. Van Eert Accountants & Adviseurs doet het nét even anders. Wij zorgen er dus voor dat u niet téveel belasting betaalt.

Onze persoonlijke betrokkenheid

Fiscale vraagstukken gaan in beginsel om cijfers en regels. Maar bij Van Eert Accountants & Adviseurs in Eindhoven kijken we verder dan de rest. Wij beseffen dat het om de mensen achter de vraagstukken gaat. Bij elke belastingkwestie waar u met uw onderneming mee te maken krijgt, kunt u rekenen op onze kennis en expertise. Maar vooral op onze persoonlijke betrokkenheid. Vanuit deze persoonlijke relatie behartigen wij graag uw belangen en helpen u bij het contact met de fiscus. Heeft u een vraag? Neem gerust contact op. Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek.

Belastingadvies Eindhoven, voortdurend aan verandering onderhevig

Belastingregels zijn continu aan verandering onderhevig. Hoe kunt u deze regels het beste toepassen? En hoe behaalt u het meest gunstige resultaat voor uw onderneming? De belastingadviseurs van Van Eert Accountants & Adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij houden voor u de regels in de gaten en zorgen ervoor dat u het meest gunstige resultaat behaalt met uw onderneming. Hoe groter of complexer uw organisatie wordt, hoe lastiger dit soort zaken vaak te overzien zijn voor u als ondernemer. Onze belastingadviseurs staan dan voor u klaar!

Advies op maat

Wij vertalen de fiscale wet- en regelgeving naar op maat gesneden belastingadvies voor uw specifieke situatie. Dat doen we onder meer bij het verzorgen van de periodieke aangifteverplichtingen en het controleren van uw belastingaanslagen en beschikkingen. Daarnaast beoordelen we uw juridische positie en kunnen we u bijstaan in een juridische procedure.

De werkzaamheden bij belastingadvies

Onze dienstverlening omvat:

 • Het opstellen van belastingaangiften en het controleren van aanslagen en beschikkingen
 • Bijstand bij boekenonderzoek en fiscale procesvoering
 • Fiscale optimalisatie van de jaarrekening
 • Oudedagsvoorzieningen
 • Fiscaal optimale financiering
 • BTW advies
 • Advies over loonbelastingen, sociale verzekeringen en fiscaalerfrecht

Onze kwaliteit

Kwaliteit staat bij Van Eert Accountants & Adviseurs hoog in het vaandel. Wij werken volgens de hoogste kwaliteitseisen en zorgen ervoor dat uw belangen zo goed mogelijk worden behartigd bij de fiscus. Heeft u behoefte aan belastingadvies op een specifiek gebied of bent u geïnteresseerd in het laten verzorgen van uw aangifte? Neemt u dan contact op met ons kantoor in Eindhoven, een van onze belastingadviseurs maakt graag kennis met u tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 


Vrijblijvend contact opnemen

Waarom Van Eert Accountants & Adviseurs?

  Besparen zonder discussie
  Betaal niet té veel belasting
  Op maat gesneden belastingadvies

Interesse? Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakinggesprek met u in om de mogelijkheden te verkennen. 


Vrijblijvend contact opnemen
 • Erik van de Sande, Adviseur Accountancy  

  'Ondernemen is: Geen nine to five, maar 24/7, 365 dagen'

  Erik van de Sande, Adviseur Accountancy