Liquiditeit: smeermiddel van de onderneming

Accountantskantoor Eindhoven

Van Eert Accountants & Adviseurs is een accountantskantoor in Eindhoven die zich richt op het MKB.  U kunt bij ons accountantskantoor in Eindhoven terecht voor een grote diversiteit van accountants- en belastingadvieswerkzaamheden. Wij zijn ook specialist op gebied van salarisadministraties en boekhouden. Vanuit ons milieuvriendelijke accountantskantoor te Eindhoven, waar ongeveer 12 personen werkzaam zijn, behartigen wij al meer dan 30 jaar de belangen van een groot aantal ondernemingen in Eindhoven en omstreken.

Met ons accountantskantoor in Eindhoven altijd optimaal resultaat voor uw onderneming

Onze werkwijze kenmerkt zich in persoonlijke aandacht en verdieping in uw organisatie. Wij weten uit ervaring dat besparen vele malen belangrijker is dan winst. Wij houden ons in al onze werkzaamheden voortdurend bezig met het bijsturen van ondernemingen vanuit de wereld van de winstgedachte naar de wereld van het besparen.

Wat ons accountantskantoor in de regio Eindhoven toevoegt

Van Eert denkt graag met u mee en denkt vooral vooruit in structurele oplossingen. Onze doelstelling is dat u inzicht heeft in de financiële toestand van uw bedrijf zodat u zich volledig kan richten op uw core-business. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw liquiditeitsverbetering en salarisadministratie, want daar helpen wij u bij. Wij stellen een plan op en denken graag met u mee wanneer u vragen heeft of zich zorgen maakt.


Heeft u een vraag?

Maak vrijblijvend een afspraak

Heeft u interesse in een vrijblijvend, maar inspirerend gesprek? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij bespreken graag uw situatie onder het genot van een kop koffie.

Neem contact met ons op

  • drs. W.A.K.H.F. van der Pol RA  

    Ondernemen is:  Eerst denken dan doen, maar soms simpelweg risico’s nemen’

    drs. W.A.K.H.F. van der Pol RA