Wij nemen alle zorgen uit handen

De waarde van een onderneming is uiteindelijk de prijs die wordt overeengekomen. Dat is niet alleen een kwestie van vraag en aanbod.

Waardebepaling bedrijf

De waarde van een onderneming is uiteindelijk de prijs die wordt overeengekomen. Dat is niet alleen een kwestie van vraag en aanbod. Ook de doelstelling waarmee de waarde moet worden vastgelegd, speelt een rol. Van Eert Accountants & Adviseurs maakt de waarde van ondernemingen inzichtelijk. Betrouwbaar en onafhankelijk. Maar altijd uitgaande van de achterliggende motivering.

Verschillende redenen, verschillende methoden

Afhankelijk van de doelstelling, hanteren wij voor de waardering van uw onderneming verschillende methodieken. Wilt u een stuk vermogen overdragen aan uw kinderen, dan bent u gebaat bij een zo laag mogelijke waardebepaling van uw bedrijf. Bij verkoop of het aantrekken van externe financiering echter, dient de ondernemingswaardering juist zo hoog mogelijk te zijn. Andere redenen om een zorgvuldige waardebepaling te laten uitvoeren, zijn bijvoorbeeld toetreding van nieuwe aandeelhouders of overwegingen rondom estate planning.

Ieder het zijne

De specialisten van Van Eert Accountants & Adviseurs komen tot een ondernemingswaardering die het meest gunstig voor u uitpakt en die tegelijk partijen als de fiscus tevredenstelt.