Wij nemen alle zorgen uit handen

Misschien zoekt u een geschikt bedrijf om over te nemen. Vanuit uw groeistrategie bijvoorbeeld of om de continuïteit van uw onderneming veilig te stellen.

Fusie en overname

Kopen en verkopen bedrijven

Misschien zoekt u een geschikt bedrijf om over te nemen. Vanuit uw groeistrategie bijvoorbeeld of om de continuïteit van uw onderneming veilig te stellen. Of denkt u juist aan bedrijfsverkoop? In beide gevallen wilt u zekerheid; financieel, juridisch, fiscaal en organisatorisch. Zoekt u een kantoor in Eindhoven dat u onafhankelijk adviseert en het complexe traject van bedrijfsovername integraal begeleidt? De fusie- en overnamespecialisten van Van Eert Accountants & Adviseurs staan u graag terzijde.

Waardebepaling bedrijf

Of u nu wilt kopen of verkopen, het begint met een goed gefundeerde en transparante waardebepaling van het bedrijf. Wij zorgen voor een heldere ondernemingswaardering, op basis waarvan de vraagprijs of bieding kan worden vastgesteld. Maar er is meer dan een economische waardebepaling. U heeft ook te maken met fiscale en juridische randvoorwaarden. Met wettelijke verplichtingen rondom personeel. Wat is het juiste moment om de bedrijfsoverdracht te laten plaatsvinden? Hoe zit het met de resultaatverwachtingen en wat is de best passende financieringsstructuur?

Begeleiding en advies

Het multidisciplinaire team van Van Eert Accountants & Adviseurs biedt begeleiding op alle fronten. Tot en met het voeren van onderhandelingsgesprekken en de afronding bij de notaris. Is hiermee een einde gekomen aan uw ondernemerschap? Laten we het dan ook eens hebben over uw persoonlijke toekomst.