Besparen zonder discussies met de belastingdienst

Goed fiscaal advies kan uw onderneming veel geld besparen. Mits dat advies precies past bij de situatie van uw organisatie en uw eventuele positie als DGA.

Belastingadvies ondernemingen

Zakelijk belastingadvies

Goed fiscaal advies kan uw onderneming veel geld besparen. Mits dat advies precies past bij de situatie van uw organisatie en uw eventuele positie als DGA. En als het uitgaat van de actuele en op handen zijnde fiscale regels. De belastingadviseurs van Van Eert Accountants & Adviseurs zijn daarvan als geen ander op de hoogte.

De juiste rechtsvorm

Elke rechtsvorm heeft zijn eigen fiscale mogelijkheden en beperkingen. Daarom is het goed regelmatig een kritisch te onderzoeken of die rechtsvorm nog bij uw onderneming past. Is het slim om een eenmanszaak of VOF te blijven? Wat levert het op als u voor een BV zou gaan? Laten we dat eens bekijken.

Fiscaal advies over de volle breedte

We helpen u met vennootschapsbelasting, omzet- en inkomstenbelasting, loonbelasting. Wellicht zijn er fiscale faciliteiten of subsidieregelingen voor uw investeringen in innovatie. We begeleiden u bij het opstellen van een slimme strategische fiscale planning voor uw zakelijke vermogen. Zorgen ervoor dat pensioenen en oudedagvoorzieningen goed zijn geregeld. En opereert uw bedrijf internationaal, dan laveren we u zo veilig en gunstig mogelijk door de complexe wateren van buitenlandse fiscale stelsels en internationale verdragen.