Wij nemen alle zorgen uit handen

Weloverwogen ondernemen veronderstelt een weloverwogen businessplan. Als strategisch uitgangspunt bij de start van het bedrijf.

Bedrijfsplan opstellen

Weloverwogen ondernemen veronderstelt een weloverwogen businessplan. Als strategisch uitgangspunt bij de start van het bedrijf. Of als overtuigende verantwoording richting financiers. Maar ook voor uzelf is het goed om op gezette tijden het bestaande bedrijfsplan eens kritisch onder de loep te nemen en waar nodig bij te stellen. Waar gaan we voor, waar staan we voor? Liggen we nog op koers? Zoekt u een kantoor in Eindhoven dat u kan begeleiden bij het opstellen van een bedrijfsplan? Van Eert Accountants & Adviseurs is u graag van dienst.

Begeleiding bij uw bedrijfsplan

Wij adviseren en begeleiden beginnende en bestaande organisaties bij de ontwikkeling van een effectieve bedrijfsstrategie. Wat zijn de doelstellingen? Hoe gaan we die realiseren? Met welke risico’s dienen we rekening te houden? Welke investeringen en revenuen vallen te verwachten? Onze specialisten hebben ruime ervaring met het opstellen van bedrijfsplannen, voor organisaties in alle mogelijke branches. Daarmee zijn ze een waardevolle sparringpartner voor directie, management en projectteams.