Wij nemen alle zorgen uit handen

Als alerte ondernemer wilt u te allen tijde helder inzicht in de financiële situatie van uw zaak.

Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies in Eindhoven

Als alerte ondernemer wilt u te allen tijde helder inzicht in de financiële situatie van uw zaak. De adviseurs van Van Eert Accountants & Adviseurs in Eindhoven zijn u daarbij graag van dienst. Wij verrichten immers niet alleen alle ‘standaard’ accountantswerkzaamheden, maar bieden ook bedrijfsadvies. Concrete tips en adviezen. En vooral ook inzicht in uw liquiditeiten en een gefundeerde liquiditeitsprognose, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u te doen staat.

Jaarrekening, aangiften en bedrijfsadvies

Van Eert Accountants & Adviseurs staat u op alle fronten bij, zodat u zich volledig kunt richten op uw core business. We stellen de jaarrekening samen en stellen de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting op. U kunt rekenen op gerichte belastingadviezen, waarbij we ons waar nodig laten bijstaan door gespecialiseerde belasting- en pensioenadviseurs. Maar naast al deze ‘gewone’ diensten is het wellicht slim om u te laten bijstaan door een van onze bedrijfsadviseurs. Bijvoorbeeld als uw onderneming kampt met liquiditeitsproblemen en u niet goed weet hoe u die moet oplossen. Misschien vraagt u zich af of en wanneer u opnieuw moet investeren in uw organisatie of juist niet. Mogelijk overweegt u een uitbreiding of juist een scale-down. Onze bedrijfsadviseurs nemen alle opties met u door en komen met een kundig advies, exact op maat.

Boekhouding & advies

Natuurlijk staat Van Eert Accountants & Adviseurs u ook bij met meer ‘alledaagse’ werkzaamheden, zoals het verzorgen van uw boekhouding, uw periodieke aangiften en omzetbelasting. Alles digitaal, dus snel, foutloos, efficiënt en vooral ook makkelijk. Uiteraard ontvangt u daarvan periodieke rapportages, zodat u altijd inzicht heeft in de voortgang van uw onderneming. Wij begeleiden uw administratie, zodat u zelf uw boekhouding in huis houdt.

Bedrijfsadvies voor alle branches

De klantenkring van ons accountantskantoor in Eindhoven is zeer divers. Daarin ligt voor een belangrijk deel onze kracht. Wij geloven niet in branchespecialisatie, maar veel eerder in kruisbestuiving tussen verschillende branches. Van Eert Accountants & Adviseurs werkt voor zeer uiteenlopende ondernemingen. Groot, klein, eenmanszaken, vennootschappen onder firma, besloten vennootschappen, commanditaire vennootschappen en stichtingen, lokaal, nationaal en internationaal opererend. Doe er uw voordeel mee!