Wij nemen alle zorgen uit handen

Als ondernemer wilt u uw aandacht kunnen richten op datgene waar uw passie ligt en waar u goed in bent: ondernemen. Van Eert Accountants & Adviseurs om ruimte te maken die u nodig heeft.

Boekhouden – financiële administratie

Als ondernemer wilt u uw aandacht kunnen richten op datgene waar uw passie ligt en waar u goed in bent: ondernemen. Van Eert Accountants & Adviseurs om ruimte te maken die u nodig heeft. Wij verzorgen uw gehele boekhouding, periodieke aangiften omzetbelasting. Voeren wij uw financiële administratie, dan nemen wij u bijna alle werk uit handen. Maar u blijft natuurlijk onder controle. Op afspraak ontvangt u periodieke rapportages, zodat u tijdig inzicht heeft in uw onderneming.

Gratis boekhoudpakket

Snelle, makkelijke en financiële boekhouding kan niet langer zonder digitalisering. Voor verwerking van hun financiële administratie stellen wij onze klanten onder voorwaarden gratis een boekhoudpakket ter beschikking. Bent u gewend met een ander pakket te werken, dan is dat echter geen enkel probleem; ook daarmee kunnen wij prima uit de voeten.

Makkelijker kan niet

Digitaal is makkelijk. U kunt uw digitale facturen alleen maar door te sturen en ze automatisch in uw administratie verwerkt. Papieren factuur? Even scannen en mail hem maar naar ons. Bonnetje van bloemenwinkel, tankstation of restaurant? Maak een foto met uw telefoon, app deze naar ons en wij zorgen voor een correcte verwerking, onder de juiste post in uw administratie. Makkelijker kan het niet.

Altijd en algemeen inzicht

Digitale verwerking van de boekhouding is niet alleen veel sneller. Fouten zijn bijna uitgesloten. En u kunt altijd en overal inloggen en uw digitale archief inzien. Handig als u snel wilt weten hoe u vooraf staat van snel een gefundeerde beslissing moet nemen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.