Wij nemen alle zorgen uit handen

Als ondernemer heeft u te maken met verschillende soorten belastingen. Inkomstenbelasting, omzetbelasting (BTW), loonheffingen, sociale verzekeringen, vennootschapsbelasting wellicht … Complexe materie die gespecialiseerde kennis veronderstelt.

Belastingaangifte ondernemers

Alle vormen belastingaangifte

Als ondernemer heeft u te maken met verschillende soorten belastingen. Inkomstenbelasting, omzetbelasting (BTW), loonheffingen, sociale verzekeringen, vennootschapsbelasting wellicht … Complexe materie die gespecialiseerde kennis veronderstelt. Actuéle kennis, want de fiscale wet- en regelgeving is voortdurend aan verandering onderhevig. Van Eert Accountants & Adviseurs heeft die kennis in huis en verzorgt graag uw belastingaangifte.

Analyses en adviezen

De verschillende belastingaangiften worden via de digitale systemen grotendeels automatisch ingevuld met gegevens uit de vastgestelde jaarrekening. Maar vervolgens begint het echte werk; de analyses en adviezen waarvoor u met ons in zee bent gegaan. Wat is de fiscale impact van het toenemende aantal externe arbeidskrachten? Wat zijn mogelijke risico’s m.b.t. de loonheffingen? Blijven er geen kansen liggen op dit gebied? Is uw zaak voorbereid op eventuele belastingcontrole?

Communicatie en correspondentie

We verzorgen niet alleen al uw belastingaangiften, maar nemen uiteraard ook alle communicatie en correspondentie met de Belastingdienst voor onze rekening. We geven tekst en uitleg bij eventuele controles, stellen bezwaarschriften en beroepsprocedures voor u op … Kortom, Van Eert Accountants & Adviseurs neemt u alle werk en alle zorgen uit handen. Dat doen we goed en zo geven we u de ruimte om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.