Nieuws

Tax planning voor minder belastingdruk

28.04.2016

tax planningUit de praktijk blijkt dat veel ondernemingen teveel belasting betalen. Dit komt omdat het vaak niet duidelijk is van welke aftrekposten en regelingen men gebruik mag maken. Met een belastingadviseur van Van Eert Accountants & Adviseurs, voorkomt u dat u teveel belasting afdraagt. We noemen dit ook wel tax planning of fiscale planning. In dit artikel leggen wij u uit wat tax planning is en op welke manier u hiermee voordeel kunt behalen.

Wat is tax planning?

Tax planning is het op de juiste manier inrichten en uitvoeren van uw transacties waarbij u optimaal gebruik maakt van de diverse fiscale faciliteiten. De belastingdruk wordt hiermee, binnen de grenzen van de wetgeving verlaagd. U wilt immers geen discussie met de fiscus!

Belastingadviseur met kennis van zaken

Eén van onze ervaren belastingadviseurs kan uw belastingafdrachten vakkundig voor u in goede banen leiden. Wij zorgen ervoor dat u goed wordt geadviseerd over dit onderwerp, begeleiden u tijdens het gehele proces en verzorgen de implementatie. U kunt erop vertrouwen dat alles netjes wordt geregeld. Wij zorgen er met onze kennis en kunde voor dat u niet meer belasting afdraagt dan noodzakelijk is.

Heeft u onze hulp nodig?

Bent u benieuwd welke mogelijkheden tax planning biedt in uw specifieke situatie? Heeft u het idee dat u mogelijkheden om belasting te besparen over het hoofd ziet? Neemt u dan gerust contact met ons op. Samen met u plannen we graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om de opties te verkennen. Op de pagina ‘Belastingadvies’ kunt u daarnaast meer informatie terugvinden over onze aanvullende belastingadvieswerkzaamheden. Ook hierbij zijn wij u natuurlijk graag van dienst.

  • Erik van de Sande, Adviseur Accountancy  

    'Ondernemen is: Geen nine to five, maar 24/7, 365 dagen'

    Erik van de Sande, Adviseur Accountancy