Nieuws

Salarissoftware met HRM-modules voor efficiënter ondernemen

04.05.2016

salarissoftwareSalarissoftware helpt ondernemers efficiënter te ondernemen. Een systeem dat enkel de bruto-netto berekening uitvoert is anno 2016 niet meer voldoende. Als werkgever wilt u kunnen ondernemen en bent u het liefst zo min mogelijk tijd kwijt met administratieve taken rondom uw personeel. Als accountant ontzorgen wij u graag op dit gebied. Wij werken met een online salarissoftwarepakket waarmee alle zaken rondom de loonadministratie eenvoudig geregeld kunnen worden. De diverse HRM-modules in onze salarissoftware zorgen er daarnaast voor dat zaken zoals verlof en verzuim geregistreerd kunnen worden. Een online dashboard geeft 24/7 inzicht en sluit daarmee aan op de huidige behoefte van werkgever én werknemer.

Behoefte van werkgever en werknemer

De behoeftes van zowel werkgevers als werknemers zijn afgelopen jaren sterk veranderd. Het uitbesteden van de salarisadministratie blijft populair, maar werkgevers stellen hier andere eisen aan. Zij vinden het belangrijk 24/7 inzicht te hebben in de loonadministratie. Met het gebruiksvriendelijke online dashboard voorzien we in deze behoefte. Op deze manier zorgen we ervoor dat werkgevers het overzicht behouden. Anderzijds is ook de behoefte van de werknemer veranderd. Zij hebben graag direct online inzicht in loonspecificaties, de opbouw van vakantiedagen en de looptijd van contracten. Met onze online salarissoftware komen we tegemoet aan de wensen van zowel werkgever als werknemer.

Stuurinformatie

Het dashboard biedt u als werkgever belangrijke stuurinformatie voor uw organisatie. U ziet met één druk op de knop wanneer contracten aflopen, welke medewerkers veel verzuimen, wanneer personeelsleden jarig zijn en hoeveel vakantiedagen men nog beschikbaar heeft. U kunt deze informatie inzetten bij het managen van uw belangrijkste kapitaal: uw personeel.

Salarissoftware en advies

Bent u klant van ons? Dan stellen wij onze salarissoftware met HRM toepassingen automatisch voor u ter beschikking. Neemt u eens een kijkje op onze pagina salarisadministratie als u meer te weten wilt komen over onze dienstverlening op dit gebied. Door terugkomende zaken zoals het opstellen van loonspecificaties zo ver als mogelijk te automatiseren, hebben wij meer tijd vrij om onze functie als adviseur te bekleden en u te adviseren bij de lastige vraagstukken waar u als ondernemer tegenaan loopt. Bent u op zoek naar een accountant? Neemt u gerust contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek maken we graag kennis met u.

  • Erik van de Sande, Adviseur Accountancy  

    'Ondernemen is: Geen nine to five, maar 24/7, 365 dagen'

    Erik van de Sande, Adviseur Accountancy