Nieuws

Salarisadministratie uitbesteden of zelf verzorgen?

10.09.2015

salarisadministratie uitbestedenHet vak van de salarisadministrateur wordt steeds ingewikkelder. De wet- en regelgeving wordt steeds complexer en is continue aan verandering onderhevig. Zo zijn er dit jaar weer wijzigingen aangebracht in de heffingskortingen en verschilt ook de werkkostenregeling met die van vorige jaar. Op de hoogte blijven van deze regelingen is essentieel om de salarisadministratie correct te kunnen blijven verzorgen. Als salarisadministrateur hoort het up to date houden van onze kennis nu eenmaal bij het vak. U als ondernemer heeft daarentegen meer zaken aan uw hoofd. De tijd om u te verdiepen in de wetten en regels omtrent de salarisadministratie, is er simpel weg niet. De salarisadministratie uitbesteden is dan een goede oplossing. Op deze manier bent u zeker van een accurate loonadministratie, fouten kunnen u immers duur komen te staan.

Is zelf verlonen wel lonend?

Het uitbesteden van de salarisadministratie wordt steeds populairder. Toch zijn er ook nog veel ondernemingen die het in eigen beheer houden. De loonadministratie ergens anders onderbrengen kost immers geld, en deze kosten willen veel ondernemingen niet maken. Maar… is zelf verlonen wel lonend? Wij geloven dat veel ondernemingen er goed aan doen om de salarisadministratie te laten verzorgen door een professional. Door deze klus bij een specialist onder te brengen, voorkomt u fouten en daarmee de kans op vervelende boetes en naheffingen. Anderzijds weet een salarisadministrateur precies waar u recht op heeft en zorgt deze persoon ervoor dat u geen subsidies meer mis loopt. Door het inschakelen van expert kunt u onder aan de streep misschien wel meer over houden?

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen

Bij Van Eert Accountants & Adviseurs nemen wij u alle zorgen omtrent de salarisadministratie graag uit handen. Wij hebben de juiste expertise in huis om zowel voor kleine ondernemers als voor middelgrote tot grote ondernemingen (die vaak aan meer regels verbonden zitten), de salarisadministratie te organiseren. Wij onderscheiden ons van andere accountants door onze hoge mate van digitalisering; wij werken volledig digitaal! Met verschillende applicaties voor zowel werkgever als werknemer kunnen wij u razendsnel van dienst zijn wat betreft rapportages, aangiftes, de administratie et cetera. Op onze salarisadministratie pagina leggen wij u precies uit hoe we te werk gaan en geven wij u een indicatie van onze kosten. Overweegt u eens of de salarisadministratie uitbesteden voor u interessant is. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  • Erik van de Sande, Adviseur Accountancy  

    'Ondernemen is: Geen nine to five, maar 24/7, 365 dagen'

    Erik van de Sande, Adviseur Accountancy