Nieuws

Onafhankelijk financieel advies voor ondernemers

06.07.2016

Als ondernemer is het prettig financiële vraagstukken te kunnen overleggen met een onafhankelijk financieel adviseur. Gedurende het ondernemerschap zal u met verschillende financiële dilemma’s worden geconfronteerd die invloed hebben op zowel uw zakelijke als privé situatie. Een financieel adviseur is wegwijs in de wereld van financiële producten. Deze worden steeds complexer door de fiscale, wettelijke en juridische veranderingen. Samen met u bekijken we graag wat in uw specifieke situaties het beste is.

We kijken niet alleen naar de cijfers

Natuurlijk zijn wij als accountant gericht op de cijfers. Cijfers zijn belangrijk, maar niet altijd doorslaggevend. Wanneer u bij ons aanklopt voor onafhankelijk financieel advies, bekijken we ook met u wat er speelt in de markt en wat uw wensen en ambities zijn voor de toekomst (zowel privé als zakelijk). Alleen wanneer we dit helder voor ogen hebben kan een passend advies worden geformuleerd. Dit is natuurlijk nauw gelieerd met het onderwerp financiële planning, waar we vorige week al een artikel over publiceerde.

Ook voor kleinere vragen

Een adviseur is er niet alleen voor grote financiële dilemma’s zoals het aankopen van onroerend goed of het overdragen van uw onderneming. Juist ook voor ‘kleinere’ vragen kunt u ons inroepen! Is het verstandig uw lening (deels) af te lossen of kunt u het geld beter nog even in kas houden? Zou het aankopen van een bedrijfspand een goede keuze zijn of past huren op dit moment beter bij mijn organisatie? Welke betalingstermijn kan ik het best hanteren? Welke manieren zijn er om aan startkapitaal te komen en welke mogelijkheid past het best bij mij? Ik wil mijn markt verbreden tot over de landsgrenzen? Waar moet ik beginnen? Met al dit soort vragen kunt u bij ons terecht.

Bel voor onafhankelijk financieel advies

Bent u op zoek naar een betrouwbare sparringpartner die u kan helpen bij het nemen van beslissingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij plannen graag een persoonlijk kennismakingsgesprek met u in waarin we u meer kunnen vertellen over het onafhankelijk financieel advies waarvan we u graag voorzien.

  • Erik van de Sande, Adviseur Accountancy  

    'Ondernemen is: Geen nine to five, maar 24/7, 365 dagen'

    Erik van de Sande, Adviseur Accountancy