Al meer dan 30 jaar in de markt!

MKB advies op maat

09.04.2015

MKB adviesAls ondernemer heeft u gekozen voor vrijheid. U bent uw eigen baas, u kunt doen wat u belangrijk vindt en regelt uw zaken zelf. Deze onafhankelijkheid maakt het ondernemen erg aantrekkelijk. Toch heeft deze vrijheid ook een keerzijde. Als ondernemer staat u er vaak alleen voor. Belangrijke keuzes moeten worden gemaakt en lastige vraagstukken komen bij tijd en wijle op uw bord. Dergelijke situaties kunnen u flink aan het denken zetten. Het is dan fijn om uw gedachtes uit te kunnen wisselen met iemand die verstand van zaken heeft. Iemand die begrijpt waar u mee zit, beseft wat ondernemen inhoudt en met u mee kan denken over investeringen en strategische keuzes.  Bij Van Eert Accountants & Adviseurs werken wij al jaren zeer intensief samen met het midden- en kleinbedrijf. We voeren niet alleen standaard accountants werkzaamheden voor hen uit, we voorzien hen ook van professioneel MKB advies op maat.

Niet enkel voor de grote jongens

Er wordt vaak gedacht dat enkel grote bedrijven zich laten voorzien van bedrijfsadvies. Dit is echter niet het geval. Ook veel midden- en kleinbedrijven hebben behoefte aan vakkundig advies en kunnen zich laten adviseren. Bij Van Eert Accountants & Adviseurs hebben we verstand van de cijfers. De cijfers geven ons inzicht in de financiële situatie van uw onderneming en helpen ons bij het formuleren van een advies. Toch hechten wij niet alleen waarde aan de financiële situatie van uw onderneming. Wij vinden het ook belangrijk om te luisteren naar uw wensen en ambities. Hoe ziet u de toekomst van uw onderneming voor ogen en hoe tracht u dit te bereiken? Waar bent u goed in? Wat is uw onderscheidend vermogen? Aan de hand van zowel uw cijfers als uw verhaal, stippelen wij samen met u een strategie uit. Door naar elkaar te luisteren, knelpunten te analyseren en opties te overwegen, komen we samen tot de beste oplossingen.

Bij zwaar weer, een overname of bij gewone gang van zaken

Wanneer we het hebben over MKB advies, denkt men vaak aan MKB bedrijven die opstarten, worden overgenomen of in zwaar weer verkeren en om deze reden voorzien willen worden van bedrijfsadvies. Natuurlijk kunt u zich ook buiten deze situaties om laten adviseren. Wij buigen ons hoofd graag over complexe vraagstukken zoals een overname of financieel probleem, maar zijn er ook voor de ondernemers die koers willen houden. Wij staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en u als MKB’er te helpen met het maken van keuzes. U kunt altijd op ons terugvallen, hoe complex of eenvoudig de situatie ook is.

MKB advies bij Van Eert Accountants & Adviseurs

Bij Van Eert Accountants & Adviseurs geloven we niet in branchespecialisatie. Wij zijn er juist van overtuigd dat de ervaring die wij opdoen in verschillende branches, onmisbaar is bij het verschaffen van vakkundig MKB advies. Wij adviseren al jaren verschillende MKB bedrijven en hebben dus bij veel organisaties een kijkje in de keuken kunnen nemen. Wilt u zich laten voorzien van MKB advies en ziet u in ons wel een goede sparringpartner? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunt u ons leren kennen en kunnen wij u uitgebreid toelichten wat we voor u kunnen betekenen. Neemt u gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Ook interessant voor u: Liquiditeitsprobleem: breng uw administratie op orde, Organisatie identiteit: verlies uw bestaansrecht niet uit het oog en Crowdfunding: particulier geld lenen.

  • Erik van de Sande, Adviseur Accountancy  

    'Ondernemen is: Geen nine to five, maar 24/7, 365 dagen'

    Erik van de Sande, Adviseur Accountancy