Nieuws

Het is nu tijd om over te stappen op app en web based salarisverwerking

14.11.2012

Wist u dat Van Eert Accountants & Adviseurs een van de meest geavanceerde salarisbureaus heeft? Wij staan onder andere bekend om onze doorgewinterde advisering op loonvraagstukken. Daarnaast staan wij bekend om het effectief en efficiënt verwerken van salarissen. Dit alles precies op maat door onze ervaren salarisadviseurs. Op zich al bijzonder. Wat ons ook kenmerkt is dat wij een volledige web based salaris -en personeelsadministratie applicatie kunnen aanbieden.

 

In deze applicatie is zelfs de moderne app based technologie ter beschikking. Als uw salarisverwerker dit nog niet kan bieden, wordt het tijd om snel over te stappen naar ons bureau en waarschijnlijk tegen dezelfde of lagere kosten dan u gewend bent. Maar wij kunnen dan ook meer bieden voor iedere euro die u aan ons betaalt. Wij doen dit tegen vooraf afgesproken prijzen. U weet dan precies waar u aan toe bent. Voor u prettig en voor ons een uitdaging om u van dienst te zijn.

Omdat onze klanten het belangrijk vinden om voortdurend op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen van hun onderneming bieden wij hen hiertoe de mogelijkheden. Zo ook inzicht in de personeelskosten die vaak de belangrijkste kostenpost vormen. Daarom hebben wij in 2006 besloten over te moeten stappen op een geavanceerde salarisapplicatie waar de personeeladministratie in geïntegreerd is. Deze applicatie blijkt in de praktijk te voldoen aan wat wij willen bieden. Onze klanten hebben zodoende inzicht in hun personele kosten en als het ware een dashboard van hun personeel.

Niet alleen de werkgever heeft de mogelijkheid inzicht te verkrijgen. Ook personeelsleden kunnen hun eigen salarisgegevens voortdurend raadplegen, zoals loonstroken, jaaropgaven en beschikbare vakantiedagen. Deze gegeven zijn te benaderen via een portal, via de elektronische bankgegevens dan wel via een geavanceerde app op hun iPad, tablet of smartphone. Het voordeel voor de werkgever is dat hij geen zorg meer hoeft te dragen voor het uitdelen dan wel het versturen van loonstroken, het uitdelen van jaaropgaven en het apart bijhouden van vakantiedagen. De werknemer hoeft op zijn beurt niet alles meer op papier te bewaren. En de gegevens blijven zeven jaar ter beschikking in de portals dan wel de apps. Kortom een hele zorg minder voor werkgever en werknemer.

Naast de gewone verwerking van salarissen kan in deze software ook personeelsgegevens worden bijgehouden. Alle relevante gegevens van een personeelslid kunnen centraal worden bewaard zoals beoordelingen, historische salarisontwikkeling, ziektedagen, vakantiedagen, arbeidscontracten, salarisbrieven, etc. Het voordeel is dat deze gegevens geïntegreerd op een plaats te raadplegen zijn. Vooral bij beoordelingen is snel te zien hoe een werknemer heeft gefunctioneerd gedurende het jaar (aantal ziektedagen, salariskosten, reis- en verblijfkosten, etc).

De gegevens die up-to-date ter beschikking staan betreft en onder andere de salarisontwikkeling, leeftijdsopbouw, kosten werknemer per dienstverband en in totaal, ziektehistorie, verlof -en opleidingenadministratie. De werkgever heeft dus de beschikking over een online digitaal dossier en archief. Uw informatie raakt niet zoek.

Overigens heeft onze software directe koppelingen met de Belastingdienst, met diverse pensioenfondsen en met de meeste boekhoudsoftwarepakketten. Gemak dient de mens!

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij beloven u een zeer geavanceerde dienstverlening tegen een zeer betaalbare prijs met zekerheid vooraf. Voor DGA’s rekenen wij 5 euro per loonstrook. Daarnaast rekenen wij voor kleine salarisadministraties een gebruiksfee van 20 euro per maand. Onze prijs is mede afhankelijk van uw wensen en zetten wij om in een prijs per loonstrook. Hoe groter de salarisadministratie hoe lager de prijs per loonsstrook. U heeft in deze de complete beschikking over alle functionaliteiten van de salarisapplicatie. Neem op tijd contact op. Het nieuwe jaar nadert snel.