Gun uzelf een online boekhoudprogramma. U verdient het!

27.05.2019

Tekstverwerken, presentaties maken, informatie opzoeken, communiceren … u doet als ondernemer alles online. Vanzelfsprekend. Maar hoe zit het met uw boekhouding? Nog altijd op papier? Zonde. U werkt zoveel makkelijker, sneller en prettiger als u overstapt op online boekhouden!

Online boekhouden werkt zoveel beter

Vooral veel MKB’ers werken nog met een traditioneel boekhoudpakket. Binnenkomende rekeningen en bonnetjes worden keurig (althans dat is te hopen) ergens in een doos of lade bewaard tot ze in een ordner worden gedaan. Die map gaat dan naar de boekhouder, waar alles wordt overgetikt, zodat het het ‘geautomatiseerde’ systeem in kan. Erg foutgevoelig en vooral ook tijdrovend. En onnodig, als u kiest voor een online boekhoudprogramma. Digitale inkoopfacturen kunt u dan direct doorsturen naar uw boekhouder. Van papieren rekeningen en bonnetjes maakt u simpelweg met uw telefoon een foto die u gewoon even door app’t. Zo gaat alles direct het systeem in. Al die informatie kunt u altijd en overal raadplegen, zodra u online bent. U ziet zo op uw smartphone, tablet of pc hoe uw zaak er financieel voor staat. En dat is natuurlijk van essentieel belang om als ondernemer alert te kunnen inspelen op kansen die zich voordoen.

Uw boekhouder kan zoveel meer

Online boekhouden scheelt niet alleen u maar ook uw boekhouder veel tijd. Tijd die hij beter kan besteden aan gericht advies en informatie en analyses die u als ondernemer daadwerkelijk verder brengen.

Makkelijk debiteurenbeheer

Verkoopfacturen versturen? Gaat stukken makkelijker en sneller via uw online boekhoudprogramma. Betalingsherinneringen en aanmaningen verzenden – iets wat in de drukke dagelijkse praktijk van de ondernemer vaak veel te weinig aandacht krijgt – gebeurt volledig automatisch. Dat scheelt u wederom veel werk, brengt gemoedsrust én zorgt ervoor dat uw klanten eerder betalen.

Wilt meer weten over de voordelen en mogelijkheden van een online boekhouder? Eens zien wat online boekhouding u oplevert? Van Eert Accountants & Adviseurs staat u graag te woord. Geheel vrijblijvend uiteraard. Bel 040 – 2464455 of neem contact op.