Digitaal boekhouden is makkelijk boekhouden

26.04.2019

U wilt makkelijk boekhouden. Een eenvoudig boekhoudpakket, dat u alle administratieve ‘gedoe’ uit handen neemt. Groot gelijk. Want met een eenvoudig boekhoudprogramma houdt u meer tijd over om datgene te doen wat u werkelijk wilt doen: ondernemen.

Simpel over naar een eenvoudig boekhoudpakket

Overstappen op een digitale boekhouding is simpel en brengt u alleen maar voordeel. Alle informatie die u nodig heeft om uw zaak te sturen en om verantwoord beslissingen te nemen, vindt u terug in één systeem. Een systeem dat u altijd en overal kunt raadplegen, op uw computer, tablet of telefoon. U weet dus te allen tijde hoe u er financieel voor staat, hoe het zit met debiteuren en crediteuren, met omzet, kosten en uitgaven.  

Nooit meer zoeken

Nooit meer mappen doorbladeren, op zoek naar inkoopfacturen, verkoopfacturen, bankafschriften … Alles is digitaal gearchiveerd en staat netjes en overzichtelijk bij elkaar. Met één druk op de knop vindt u precies wat u zoekt. Dat scheelt een  heleboel tijd én ergernis.

Bonnetjes bewaren?! Maak gewoon een foto!

Gemak dient de mens; digitaal boekhouden dient de ondernemer. U hoeft uw facturen en bonnetjes niet meer te bewaren in een ordner die u vervolgens weer bij uw boekhouder moet zien te krijgen. In plaats daarvan stuurt u uw digitale rekeningen direct door. Papieren facturen en bonnetjes hoeft u via een handige app alleen maar even met uw mobiel te fotograferen en hup, ze gaan rechtstreeks het systeem in. Makkelijker kan het niet. Sneller evenmin. Zo houdt ook uw boekhouder meer tijd over. Bijvoorbeeld om u bij te staan met analyses en prognoses. Daar heeft u als ondernemer méér aan!

U wordt eerder betaald!

Via een digitaal boekhoudprogramma is het ook een stuk makkelijker om op tijd verkoopfacturen te versturen. En herinneringen en aanmaningen versturen – bij veel ondernemingen een ondergeschoven kindje - gebeurt helemaal automatisch. Dat scheelt u werk, tijd én geld!

Wilt meer weten over de voordelen en mogelijkheden van een eenvoudig boekhoudprogramma? Eens zien wat digitale boekhouding u oplevert? Van Eert Accountants & Adviseurs staat u graag te woord. Geheel vrijblijvend uiteraard. Bel 040 – 2464455 of neem contact op via onze website.