Nieuws

AFM kwaliteitstoetsing zeer positief verlopen

20.01.2016

Enkele weken geleden heeft de NBA namens de AFM ons kantoor bezocht voor de periodieke kwaliteitstoetsing. Accountantsorganisaties die wettelijke controles uitvoeren moeten voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en worden hier periodiek op gecontroleerd. Wij zijn erg content dat we u kunnen melden dat we zonder op of aanmerkingen door deze toetsing zijn gekomen! We behoren hiermee tot één van de weinige accountantskantoren die een positief eindoordeel hebben mogen ontvangen van de controlecommissie van de NBA.

Veel negatieve berichtging rondom controles

Veel accountantskantoren zijn afgelopen jaren negatief in het nieuws gekomen, omdat ze niet aan de kwaliteitseisen voldeden en tijdens een controle door de mand vielen. Soms geeft dit aanleiding tot tuchtrechtelijke maatregelen, vaak moet een kantoor via een verbetertraject en hertoetsing laten zien het kwaliteitsprobleem te hebben verholpen. Wij zijn dan ook erg tevreden dat de NBA namens de AFM heeft geconcludeerd dat wij onze zaken goed op orde hebben.

Wij controleren uw jaarrekening graag

De controle van de jaarrekening kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten! Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

  • drs. W.A.K.H.F. van der Pol RA  

    Ondernemen is:  Eerst denken dan doen, maar soms simpelweg risico’s nemen’

    drs. W.A.K.H.F. van der Pol RA