Vrijheid om te ondernemen

Filosofie

Als ondernemer, directeur of vrije beroepsbeoefenaar in het midden- en kleinbedrijf staat u er vaak alleen voor. Vrijheid om te ondernemen vindt u belangrijk, maar ook uw zaken vooral zelf regelen. Daar ligt nu juist de uitdaging van het ondernemerschap. En als u dan externe deskundigheid inschakelt, verwacht u een professional met verstand van zaken. Uw zaken in het woud van gecompliceerde en steeds veranderende wet- en regelgeving.

Business partner

Tevens bent u op zoek naar een businesspartner, iemand die u als kritisch klankbord kan ondersteunen bij het verbeteren van uw liquiditeitspositie en uw resultaten.

Uw vrijheid

Van uw bedrijfsadviseur verwacht u een combinatie van deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid die u in staat stelt uw vrijheid te kunnen handhaven. Dit zijn nu juist de kwalificaties waardoor de professionals van Van Eert Accountants & Adviseurs zich onderscheiden. Samen met u werken wij aan uw vrijheid, succes en resultaat.

Vertrouwenspartner

De dienstverlening van Van Eert Accountants & Adviseurs is stevig geworteld in de accountancy en de fiscaliteit. Meer dan 30 jaar adviseren wij ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, vrije-beroepsbeoefenaars en non-profit instellingen. In al die jaren zijn wij uitgegroeid tot een vertrouwenspartner van onze cliënten, een betrouwbare en deskundige adviseur met wie vaak een langdurige, persoonlijke relatie bestaat.

 


Vrijblijvend contact opnemen

Uw vrijheid om te kunnen ondernemen

Onze filosofie is dan ook te omschrijven als ‘vrijheid om te kunnen ondernemen’, ja uw vrijheid wel te verstaan. U behoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw financiën. U kent uw financiële positie. U weet waar u over een jaar staat. Daardoor weet u wat u moet doen en kan u zich concentreren op waar u goed in bent: ondernemen!


Vrijblijvend contact opnemen
  • drs. W.A.K.H.F. van der Pol RA  

    Ondernemen is:  Eerst denken dan doen, maar soms simpelweg risico’s nemen’

    drs. W.A.K.H.F. van der Pol RA