Wij nemen alle zorgen uit handen

Salarisadministratie Eindhoven

Van Eert Accountants & Adviseurs is specialist op het gebied van een professionele salarisadministratie in Eindhoven en omstreken. De periodieke productie van loonspecificaties is nog maar één facet van onze dienstverlening. We zijn er vooral om u te begeleiden bij het belangrijkste kapitaal dat u heeft: uw personeel. Met een compleet pakket aan diensten op het gebied van salaris en personeel kunt u rekenen op een dienstverlening die optimaal op uw bedrijf is toegesneden. Wij bieden salarisadministratie aan op maat.

Onze expertise is ook de uwe

Het werkveld van de salarisadministratie is erg breed. U heeft de administratieve kant om rekening mee te houden en u moet zich verdiepen in fiscale, sociale en juridische dienstverlening. Groeit uw onderneming dan groeit daarmee ook de administratieve rompslomp. Bij Van Eert Accountants & Adviseurs ontzorgen wij u graag volledig op het gebied van salarisadministratie. Zo kunt u uw tijd besteden aan uw core business. Kenmerkend binnen onze dienstverlening is dat u er nooit alleen voor staat! Onze expertise op het gebied van salaris en personeel is ook de uwe.

Eenvoudig digitaal uw salarisadministratie bijhouden

Het salarispakket waar Van Eert Accountants & Adviseurs mee werkt heet Van Eert Salaris en Personeel (VESP). Met VESP heeft u zeven dagen per week, 24 uur per dag toegang tot alle arbeidsvoorwaarden en de salaris- en de personeelsadministratie. U beschikt continu over up-to-date stuurinformatie zoals de salarisontwikkeling, de leeftijdsopbouw van uw werknemers, de loonkosten, het ziekteverzuim en de verlof- en opleidingenadministratie. Door het up-to-date systeem kan bijvoorbeeld tijdig loonadvies worden gegeven; u heeft een online dossier in huis waarin u alle gegevens kunt archiveren en gemakkelijk terug kunt vinden. Van Eert geeft u graag advies over deze online applicatie.

Onze tarieven

Wilt u gebruik gaan maken van online salarisadministratie? Dan vindt u hieronder een indicatie van onze tarieven. Het tarief dat u betaalt is afhankelijk van het aantal werknemers dat u in dienst heeft.

  • 10 werknemers vanaf € 71 per maand
  • 20 werknemers vanaf € 121 per maand
  • 30 werknemers vanaf € 171 per maand

Wilt u gebruik maken van de salaris-app voor de smartphone? Dan bedragen de kosten daarvoor € 10 per jaar per werknemer.

Geïnteresseerd in onze professionele salarisadministratie Eindhoven? Vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 


Vrijblijvend contact opnemen

Voordelen salarisadministratie Van Eert Accountants & Adviseurs: 

  24/7, 7 dagen per week inzicht
  Wij delen al onze kennis met u!
  Eenvoudig alles online bijhouden
  Salaris app voor de smartphone

Interesse? Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakinggesprek met u in om de mogelijkheden te verkennen. 


Vrijblijvend contact opnemen
  • drs. W.A.K.H.F. van der Pol RA  

    Ondernemen is:  Eerst denken dan doen, maar soms simpelweg risico’s nemen’

    drs. W.A.K.H.F. van der Pol RA