Wij nemen alle zorgen uit handen

Bedrijfsadvies Eindhoven

Van Eert Accountants & Adviseurs is gespecialiseerd in het verlenen van bedrijfsadvies. Ons team heeft als doel u inzicht te geven in de financiële toestand van uw onderneming. Naast alle "standaard" accountantswerkzaamheden onderscheiden wij ons door u ook adviezen te geven en begeleiden wij u en uw bedrijf. Belangrijk is dat u periodiek inzicht heeft in uw liquiditeiten waarbij de liquiditeitsprognose essentieel is. Van Eert Accountants & Adviseurs in Eindhoven ontzorgt u waardoor u zich volledig kunt richten op uw core business. Daarnaast geven wij u concrete tips en adviezen.

Jaarrekening, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en consultancy

Wij stellen voor u de jaarrekening samen alsmede stellen wij de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting op. Daarnaast maken ook belastingadviezen onderdeel uit van onze werkzaamheden waarbij ons team zich laat bijstaan door een keur van belasting- en pensioenadviseurs. Wanneer u ervoor kiest om u te laten adviseren door onze bedrijfsadviseurs, kunt u naast de “standaard” jaarrekening en aangiften voornamelijk rekenen op advies op maat. Kampt u met liquiditeitsproblemen en weet u niet hoe u deze het best kunt oplossen. Vraagt u zich af of u opnieuw moet investeren in uw organisatie of juist niet? Is “uitbreiden of inkrimpen” een vraag waar u mee worstelt? Verken alle opties dan eens samen met een professional op het gebied van bedrijfsadvies. Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Boekhouding & advies voor bedrijven in de regio Eindhoven

Naast bovengenoemde werkzaamheden kan ons team voor u ook de boekhouding verzorgen alsmede de periodieke aangiften en omzetbelasting. Hierbij is het vanzelfsprekend dat u periodieke rapportages krijgt zodat u inzicht heeft in de voortgang van uw onderneming. Wij begeleiden uw administratie zodat u zelf uw boekhouding in huis houdt. Veel bedrijven in Eindhoven en omstreken gingen u al voor.

Bedrijfsadvies Eindhoven? Vakkennis in diverse branches

De klantenkring van ons accountantskantoor in Eindhoven is zeer divers. Daarin ligt ook onze kracht. Wij als accountantskantoor geloven niet in branchespecialisatie. Wij geloven in een kruisbestuiving tussen verschillende branches. Wij werken met ondernemingen die erg divers zijn op het gebied van omvang (van klein tot groot), qua structuur (eenmanszaken, vennootschappen onder firma, besloten vennootschappen, commanditaire vennootschappen en stichtingen) en qua geografie (zowel nationaal als internationaal).

Heeft u een bedrijf en heeft u behoefte aan een accountantskantoor in Eindhoven dat u kan voorzien van bedrijfsadvies? Neemt u dan contact met ons op zodat we in een vrijblijvend gesprek kunnen bekijken wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

 


Vrijblijvend contact opnemen

Bedrijfsadvies bij Van Eert Accountants & Adviseurs:

 

Wij begeleiden u en uw bedrijf

  Concrete tips en adviezen
 

Ervaren bedrijfsadviseurs

  U kunt zich richten op uw core business 

Interesse? Wij plannen graag een vrijblijvend kennismakinggesprek met u in om de mogelijkheden te verkennen.


Vrijblijvend contact opnemen
  • drs. W.A.K.H.F. van der Pol RA  

    Ondernemen is:  Eerst denken dan doen, maar soms simpelweg risico’s nemen’

    drs. W.A.K.H.F. van der Pol RA