Wij nemen alle zorgen uit handen

Boekhouden – financiële administratie

Als ondernemer wilt u al uw aandacht kunnen richten op datgene waar uw passie ligt en waar u goed in bent: ondernemen. Van Eert Accountants & Adviseurs creëert de ruimte die u daarvoor nodig heeft. Wij verzorgen uw gehele boekhouding, inclusief periodieke aangiften omzetbelasting. Voeren wij uw financiële administratie, dan nemen wij u nagenoeg alle werk uit handen. Maar u blijft uiteraard in control. Op afgesproken tijden ontvangt u periodieke rapportages, zodat u te allen tijde inzicht heeft in de voortgang van uw onderneming.

Gratis boekhoudpakket

Snelle, makkelijke en efficiënte boekhouding kan niet langer zonder digitalisering. Voor geautomatiseerde verwerking van hun financiële administratie stellen we onze klanten onder voorwaarden gratis het boekhoudpakket Unit 4 ter beschikking. Bent u gewend met een ander pakket te werken, dan is dat echter geen enkel probleem; ook daarmee kunnen wij prima uit de voeten.

Makkelijker kan niet

Digitaal is makkelijk. U hoeft uw digitale facturen alleen maar door te sturen en ze worden automatisch in uw administratie verwerkt. Papieren factuur? Even scannen en mail hem maar naar ons. Bonnetje van bloemenwinkel, tankstation of restaurant? Maak een foto met uw telefoon, app deze naar ons en wij zorgen voor een correcte verwerking, onder de juiste post in uw administratie. Makkelijker kan het niet.

Altijd en overal inzicht

Digitale verwerking van de boekhouding is niet alleen veel sneller. Fouten zijn nagenoeg uitgesloten. En u kunt altijd en overal inloggen en uw digitale archief inzien. Handig als u snel wilt weten hoe u ervoor staat of gauw een gefundeerde beslissing moet nemen. 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

 

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plan een vrijblijvend gesprek

Meer informatie?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Plan een vrijblijvend gesprek